Kiełbasa wędzona Colette Fritatta
Wędzona kiełbasa Colette Fritattan jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 380 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, ser cheddar, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Spróbuj Szpinak-kiełbasa Fritatta Sandwich, Bażant Colette En Croute, oraz Sałatka Europejska Colette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Gotować kiełbasę i cebulę na patelni odpornej na piekarnik na średnim ogniu, aż kiełbasa rumiane, o 10 protokół.
Spuścić nadmiar tłuszczu z patelni.
Ubij razem jajka, mleko, śmietanę, sól i pieprz.
Kiełbasę posypać 1 szklanką sera Cheddar, następnie wlać masę jajeczną na wierzch.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty, około 18 minut.
Posypać pozostałym serem Cheddar i wrócić do piekarnika, aż ser się stopi.
Pokroić w kliny, aby służyć.