Kiełbasa i brokuły Rabe Torta

Kiełbasa i brokuły Rabe Torta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kiełbasy i brokułów Rabe Tortan. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 765 kalorii, 36g białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka mleka, brokuły rabe, masło, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Brokuły Rabe I Kiełbasa, Włoska kiełbasa i brokuły Rabe, oraz Penne z kiełbasą i brokułami Rabe.

Instrukcje

1
Zmiksować jajka, mleko, mąkę i sól w blenderze na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Lekko szczotkuj patelnię 10-calową nonstick z roztopionym masłem i podgrzewaj na umiarkowanym ogniu, aż będzie gorąco, ale nie pali. Chochla o 1/4 Puchar ciasto na patelni, przechylanie i obracanie patelni do pokrycia dna, a następnie wlać nadmiar ciasta z powrotem do miski. (Jeśli ciasto ustawia się przed patelnia jest powlekany, zmniejszyć ciepło nieco do następnego crespella.) Gotować, aż tylko ustawić i spód jest lekko rumiane, o 30 sekund, a następnie odwrócić crespella na czystym ręcznikiem kuchennym do całkowitego ostygnięcia. (Będzie gotowane tylko z jednej strony.) Dodać 5 więcej crespelle z pozostałym cieście w ten sam sposób, szczotkowanie patelni z roztopionym masłem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
PatelniaPatelnia
ChochlaChochla
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Odciąć i wyrzucić 1 cal z końców łodygi brokuły rabe, a następnie grubo posiekać resztę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
2
Gotować brokuły rabe w 6-do 8-quart garnek wrzącej osolonej wody, odkryte, aż tylko miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Przełożyć łyżką szczelinową do dużej miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dobrze osuszyć w durszlaku i osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
5
Gotować czosnek z płatkami czerwonej papryki w oleju w 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając kiełbasę z tyłu drewnianej łyżki, aż Nie różowy wewnątrz, o 5 protokół. Wymieszać brokuły rabe i gotować, podrzucając do Płaszcz z kiełbasą, aż do ogrzania przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
7
Zdjąć z ognia.
1
Rozgrzać masło w 2-do 3-quart ciężkiego rondla na umiarkowanie małym ogniu, aż piana ustąpi, następnie dodać mąkę i gotować, ubijając, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać mleko w wolnym strumieniu, ubijając i doprowadzić do wrzenia, ubijając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, ubijając od czasu do czasu, 5 minut. Wymieszać sól, pieprz i ser, a następnie zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
PieprzPieprz
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Umieść stojak piekarnika w środkowej pozycji i rozgrzej piekarnik do 218°. Odwróć dno patelni springform (torta będzie łatwiej zsunąć dno podczas podawania), a następnie zablokuj. Owiń Na Zewnątrz całe dno patelni springform podwójną warstwą folii. Obficie posmarować dno i bok patelni masłem, a następnie spód posypać bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MasłoMasło
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać razem Fontina i parmezan w misce. 1 crespella umieścić na dnie patelni springform, następnie posypać jedną szóstą nadzienia i skropić 1/3 szklanki sosu. Dodać 5 więcej warstw każda crespella, nadzienie i sos (koniec warstwą sosu).
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Ser FontinaSer Fontina
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Mieszaninę serową posypać równomiernie na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
4
Piec, odkryte, aż top jest bulgotanie i złoty, o 25 protokół. Schłodzić w patelni na stelażu 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć bok patelni i ostrożnie wsunąć tortę z dna patelni na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Pokroić tortę w kliny.
1
* Brokuły rabe można gotować i odsączać 1 dzień wcześniej i schłodzić w szczelnym pojemniku. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.* Sos można przygotować 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć.* Crespelle można zrobić 3 dni wcześniej i schłodzić, szczelnie owinięte w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
SOSSOS
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn