Key Lime Coconut Angel Cake
Key Lime Coconut Angel Cake może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.11 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 305 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz betty angel Food Cake mix, zwykły sok z limonki, Skórka z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Lime Angel Food Cake Z Pistacjami I Glazurą Limonkową, Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami, oraz Lime Angel Food Cake With Lime Glazes.
Instrukcje
Wymieszać ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, używając zimnej wody. Fajne ciasto całkowicie.
Pokrój ciasto poziomo na 3 warstwy.
Umieść dolną warstwę, wyciąć bok do góry,na talerzu.
W dużej misce ubij mleko, sok z limonki i skórkę z limonki trzepaczką do uzyskania gładkości i zgęstnienia. Złożyć ubitą polewą.
Rozprowadzić 1 szklankę mieszanki limonki równomiernie na wierzchu pierwszej warstwy ciasta.
Drugą warstwę ciasta dokładnie ułożyć na dolnej warstwie; rozprowadzić równomiernie 1 szklanką mieszanki wapna. Wierzch z pozostałą warstwą ciasta.
Wierzch i bok ciasta zamrozić pozostałą mieszaniną wapna.
Udekoruj ciasto owocami kiwi i truskawkami.