Ketmia Jadalna (Okra), Ketmia Piżmowa

Ketmia Jadalna (Okra), Ketmia Piżmowa
Indyjska przyprawa Okra może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 6 i koszty 53 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka Serrano chile, strąki okra, curry w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Krewetki z grilla i Ketmia jadalna, Ketmia Jadalna (Okra), Ketmia Piżmowa, oraz Ketmia Jadalna (Okra) Easy.

Instrukcje

1
Gotować nasiona gorczycy w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu przez 30 sekund lub do tosty i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać olej rzepakowy i pozostałe składniki; gotować 1 minutę, mieszając od czasu do czasu. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 8 minut, mieszając od czasu do czasu. Odkryć i zwiększyć ciepło do wysokiej; gotować dodatkowe 2 minuty lub aż okra jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn