Ketchup morelowo-pomidorowy Curry
Ten przepis służy 6. Jeśli 40 centów za porcję spada twój budżet, keczup morelowo-pomidorowy może być ogromnym bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Jeśli masz cebulę, cukier, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ketchup morelowo-pomidorowy Curry, ketchup pomidorowy lub sos pomidorowy / jak zrobić ketchup pomidorowy, oraz Przepis Na Keczup Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu podgrzej olej roślinny.
Dodać cebulę, imbir i czosnek i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 10 protokół. Wymieszać morele, pomidory, ocet jabłkowy, wodę, cukier i curry. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż morele będą miękkie, o 15 protokół. Zawartość rondla zeskrobać do blendera i puree, aż będzie gładka. Ketchup doprawiamy solą i przekładamy do miski. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 20 protokół.
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.