Kentucky Pecan Pie

Kentucky Pecan Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele południowych przepisów, więc dać Kentucky Pecan Pie spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Jeśli masz brązowy cukier, masło, pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Kentucky Pecan Pie, Kentucky Pecan Pie, oraz Kentucky Pecan Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz syrop, cukier, sól i roztopione masło lub margarynę. Lekko ubić jajka i dodać do mieszaniny cukru. Dobrze ubić i wlać do niegotowanej skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
CukierCukier
SyropSyrop
JajkoJajko
SólSól
2
Na wierzch posypać orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
3
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 do 60 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn