Kelly ' s Slow Cooker zupa wołowa, grzybowa i jęczmienna

Kelly ' s Slow Cooker zupa wołowa, grzybowa i jęczmienna
Kelly ' s Slow Cooker zupa wołowa, grzybowa i jęczmienna jest bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 349 kalorii, 42g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 15 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka sosu pomidorowego, liści laurowych, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest świetne. Spróbuj Zdrowe warzywa wołowe i grzybowe zupa jęczmienna do powolnej kuchenki, Slow Cooker Beef Barley Soup, oraz Slow Cooker Beef Barley Soup dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać bulion wołowy, sos pomidorowy, woda, cebula, marchew, jęczmień, grzyby i czosnek razem w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
JęczmieńJęczmień
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Kawałki wołowiny przyprawić solą czosnkową, solą i czarnym pieprzem; dodać do mieszanki bulionu wołowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
3
Dodaj liście laurowe do wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Gotować na niskim poziomie, aż zupa zgęstnieje i wołowina jest miękka, o 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
5
Usunąć i wyrzucić liście laurowe, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia92
Magazyn