Kelly ' s Slow Cooker zupa wołowa, grzybowa i jęczmienna

Kelly ' s Slow Cooker zupa wołowa, grzybowa i jęczmienna
Kelly ' s Slow Cooker zupa wołowa, grzybowa i jęczmienna jest bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 349 kalorii, 42g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 15 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka sosu pomidorowego, liści laurowych, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest świetne. Spróbuj Zdrowe warzywa wołowe i grzybowe zupa jęczmienna do powolnej kuchenki, Slow Cooker Beef Barley Soup, oraz Slow Cooker Beef Barley Soup dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać bulion wołowy, sos pomidorowy, woda, cebula, marchew, jęczmień, grzyby i czosnek razem w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Kawałki wołowiny przyprawić solą czosnkową, solą i czarnym pieprzem; dodać do mieszanki bulionu wołowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodaj liście laurowe do wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Gotować na niskim poziomie, aż zupa zgęstnieje i wołowina jest miękka, o 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
5
Usunąć i wyrzucić liście laurowe, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia92
Magazyn