Kazachska Zupa Wołowa
Kazachska zupa wołowa to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Ta zupa ma 141 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz ziemniaki do pieczenia, oliwę z oliwek, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, oraz Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kości zupy w garnku z wystarczającą ilością wody, aby pokryć je o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia i gotować odkryte przez około 1 godzinę, aby bulion wołowy.
Podgrzać jedną łyżkę oleju na dużej patelni.
Kiszoną kapustę podsmażyć przez kilka minut, następnie dodać tyle wody, aby przykryć kiszoną kapustę, przykryć patelnię i gotować na małym ogniu przez około 30 minut, aż kwaśny smak zniknie.
Rozgrzać pozostałą oliwę z oliwek na małej patelni na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę na gorącym oleju do miękkości.
Gdy kości są z zapasów, dodać ziemniaki i gotować przez około 15 minut, aż ziemniaki będą miękkie. Wymieszać z kiszoną kapustą, cebulą i dowolnym mięsem, które można zebrać z kości. Doprawić sosem chili i solą do smaku. Dusić na małym ogniu przez około 15 minut. Chochlę do miseczek i podawać z odrobiną kwaśnej śmietany.