Kawa Crème Brûlées

Kawa Crème Brûlées
Coffee Crème Brûlées to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło ten napój. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mleko beztłuszczowe, żółtka jaj, mleko odparowane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 9 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Dynia Brûlées, Kawa Z Kremem Malinowym, oraz Kawa Creme Brulee.

Instrukcje

1
W średnim rondlu połącz pierwsze 4 składniki i 2 łyżki cukru; dodaj laski cynamonu. Gotować na średnim ogniu 7 minut lub aż gorące, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 20 minut. Wyrzucić laski cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
3
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W średniej misce połączyć żółtka, 1 łyżkę cukru i sól, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać mieszaninę mleka, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Wlać mieszaninę kremu równomiernie do 5 (4-uncji) ramekins lub kubki budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Umieść ramekiny w 13 x 9-calowej patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Piec w 300 przez 50 minut lub do środka ledwo porusza się, gdy ramekin jest dotykany. Schłodzić kremy w wodzie na patelni na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć ramekiny z patelni; przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin lub przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PatelniaPatelnia
9
Ostrożnie poklepać powierzchnię każdego kubka kremu do sucha ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
10
Posypać 1 łyżeczkę cukru równomiernie na każdym kremie. Trzymając palnik kuchenny około 2 cale od góry 1 kremu, podgrzej cukier, przesuwając palnik tam iz powrotem, aż cukier zostanie całkowicie stopiony i karmelizowany (około 1 minuty). Powtórz procedurę z pozostałymi kubkami kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
11
Podawać natychmiast lub w ciągu 1 godziny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 9 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia4
Magazyn