Kate ' s Thanksgiving Turkey

Kate ' s Thanksgiving Turkey
Indyk na Święto Dziękczynienia Kate może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 9 i kosztuje 3,14 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 682 kalorie. 133 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, cebulę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Dziękczynienie resztki z indyka Bliss: Indyk Mac-and-Cheeselets, Resztki Dziękczynienia Turcja-Okłady Z Indyka, oraz Gumbo z indyka (z resztkami indyka).

Instrukcje

1
Około tygodnia przed rozpoczęciem solenia indyka, umieść go w lodówce, aby rozmrozić.Dzień przed pieczeniem indyka, bulion z kurczaka i pozostałe składniki solanki (przez natkę pietruszki) połączyć w bardzo dużym garnku. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Wyjąć opakowanie z indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3
Usuń szyję i podroby (pamiętaj, aby sprawdzić zarówno ciało, jak i jamę szyi) i zarezerwuj do późniejszego użycia w razie potrzeby. Spłucz indyka w chłodnej wodzie, a następnie umieść go w wiadrze o pojemności 5 litrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Dodaj zimną wodę i kostki lodu, a następnie dodaj mieszaninę solanki. Wymieszać, aby połączyć. Przykryć pokrywką, a następnie umieścić w zimnym miejscu do 24 godzin.Gdy będziesz gotowy do pieczenia indyka, Rozgrzej piekarnik zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu worka do pieczenia. Zmiękczyć 1/2 szklanki masła i wymieszać z 1 łyżką świeżej szałwii i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Szałwiaświeża Szałwia
Żelki Life SaversŻelki Life Savers
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjmij indyka z solanki, opłucz go w chłodnej wodzie i umieść na patelni. Użyj rąk, aby rozluźnić skórę między piersiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Rozłóż garści masła szałwiowego między pierś a skórę, pocierając nadmiar Na Zewnątrz skin.In blender, połączyć 1/2 c. rosół z kurczaka, 2-3 ząbki czosnku, i 1/4 c. roztopione masło, aż całkowicie gładkie. Użyj wtryskiwacza smaku, aby wstrzyknąć mieszaninę na całym indyku.Pozostałe gałązki rozmarynu i tymianku wsunąć pod skórę.Wrzuć jabłko, cebulę i seler do jamy indyka. Włóż termometr do najgrubszej części piersi indyka, a następnie umieść indyka w torbie do pieczenia i piecz, aż termometr zarejestruje 165 zgodnie ze wskazówkami worka do pieczenia. Gdy osiągniesz 165, wyjmij indyka z piekarnika i odetnij worek od indyka. Pozostawić na 15-20 minut przed krojeniem, aby umożliwić redystrybucję soków i zachować sok z indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia52
Magazyn