Kate ' s Easy German Sauerbraten

Kate ' s Easy German Sauerbraten
Kate ' s Easy German Sauerbraten może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 521 kalorii, 45g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz cebulę, pieprz, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 218 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Niemiecki Sauerbraten, Gulasz Po Niemiecku Sauerbraten, oraz Easy Sauerbraten dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać wodę, czerwone wino, ocet jabłkowy, cytryna, 1/2 cebula, czosnek, goździki, liście laurowe, biały cukier, sól, jagody jałowca, i pieprz w rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, o 5 protokół. Pozostaw marynatę do ostygnięcia i wlej do zamykanej plastikowej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1 1/2 Szklanki świeżych Malin Lub Pokrojonych Truskawek1 1/2 Szklanki świeżych Malin Lub Pokrojonych Truskawek
Dla Dodatkowej PikantnościDla Dodatkowej Pikantności
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
20 Puszek (każda) Pokrojonych Dojrzałych Oliwek, Odsączonych20 Puszek (każda) Pokrojonych Dojrzałych Oliwek, Odsączonych
1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy
1-1/4 Szklanki Zimnej Wody1-1/4 Szklanki Zimnej Wody
3 Duże Cebule, Starte3 Duże Cebule, Starte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
Każdy Proszek Czosnkowy, Mielony Kminek, Suszony Oregano I Suszony TymianekKażdy Proszek Czosnkowy, Mielony Kminek, Suszony Oregano I Suszony Tymianek
2
Dodać pieczeń wołową, płaszcz z marynatą, wycisnąć nadmiar powietrza, i uszczelnić worek. Marynować w lodówce 2 do 3 dni, obracając pieczeń dwa razy dziennie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
3
Cebulę, marchew i seler umieścić w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
4
Wyjąć pieczeń z marynaty i umieścić na warzywach. Odcedzić marynatę i zalać 2 1/2 szklanki na pieczeń; rezerwy pozostałej marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 5 średnich Cukinii Pokrojonych W PlasterkiDo 5 średnich Cukinii Pokrojonych W Plasterki
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
5
Przykryć i gotować pieczeń na niskim przez 8 godzin. Wyłącz powolną kuchenkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
6
Przenieść pieczeń do deski do krojenia i przykryć folią aluminiową. Odcedź płyn do gotowania do dużej miski i przywróć warzywa do powolnej kuchenki, aby odpocząć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 5 średnich Cukinii Pokrojonych W PlasterkiDo 5 średnich Cukinii Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
11 Uncji Liści Szpinaku, Umytych I Odwirowanych11 Uncji Liści Szpinaku, Umytych I Odwirowanych
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
Rozkruszone Miękkie Cukierki MiętoweRozkruszone Miękkie Cukierki Miętowe
7
Podgrzej około 3 szklanki płynu do gotowania i gingersnaps w rondlu na średnim ogniu, dodając zarezerwowaną marynatę w razie potrzeby, aż sos zgęstnieje, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Każdy Proszek Czosnkowy, Mielony Kminek, Suszony Oregano I Suszony TymianekKażdy Proszek Czosnkowy, Mielony Kminek, Suszony Oregano I Suszony Tymianek
8
Pokrój pieczeń i podawaj z warzywami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 5 średnich Cukinii Pokrojonych W PlasterkiDo 5 średnich Cukinii Pokrojonych W Plasterki
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Niemiecki może być sparowany z Dornfelder i Riesling. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Jednym z win, które można spróbować jest Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder
Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder
Bardzo smaczne, mocne wino o wyraźnym aromacie i bogatym ciemnoczerwonym kolorze. Ma pyszny smak wiśni, czerwonych jagód i śliwek z przyzwoitymi, gładkimi taninami. Jego słodycz jest przyjemna i harmonijna, co sprawia, że jest przyjemna dla miłośników niezbyt wytrawnych win.Wyśmienity towarzysz deserów i serów, ale także dań grillowanych i wędzonych. Jest to również wino do przyjemności i bardzo smaczna nocna Czapka
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn