Kasztany Wodne Zawinięte W Bekon

Kasztany Wodne Zawinięte W Bekon
Kasztany wodne owinięte boczkiem wymagają około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 9g tłuszczu i w sumie 151 kalorii. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 49 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką bekon, brązowy cukier, keczup i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło ten napój. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 10%, to danie nie jest takie niesamowite. Spróbuj Kasztany Wodne Owinięte Boczkiem, Kasztany Wodne Owinięte Boczkiem, oraz Kasztany Wodne Owinięte Boczkiem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Pokrój paski boczku na trzy części; owiń pasek wokół każdego kasztana wodnego i zabezpiecz drewnianymi wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2
Miejsce w bezbramkowej 15. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Piecz w temperaturze 375° przez 25 minut lub do momentu, gdy boczek będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
W międzyczasie w małym rondelku połącz keczup i brązowy cukier; gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
5
Usuń kasztany do ręczników papierowych; odcedzić. Zanurz w mieszance ketchupu;umieść w lekko natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia. Łyżka pozostałego sosu nad kasztanami. Wróć do piekarnika na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn