Kasztany Wodne Zawinięte W Bekon
Kasztany wodne owinięte boczkiem wymagają około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 9g tłuszczu i w sumie 151 kalorii. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 49 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką bekon, brązowy cukier, keczup i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło ten napój. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 10%, to danie nie jest takie niesamowite. Spróbuj Kasztany Wodne Owinięte Boczkiem, Kasztany Wodne Owinięte Boczkiem, oraz Kasztany Wodne Owinięte Boczkiem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Pokrój paski boczku na trzy części; owiń pasek wokół każdego kasztana wodnego i zabezpiecz drewnianymi wykałaczkami.
Miejsce w bezbramkowej 15. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Piecz w temperaturze 375° przez 25 minut lub do momentu, gdy boczek będzie chrupiący.
W międzyczasie w małym rondelku połącz keczup i brązowy cukier; gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Usuń kasztany do ręczników papierowych; odcedzić. Zanurz w mieszance ketchupu;umieść w lekko natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia. Łyżka pozostałego sosu nad kasztanami. Wróć do piekarnika na 10 minut.