Kasztany wodne zawijane boczkiem II
Kasztany wodne zawinięte w boczek II mogą być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 125 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 41 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, brązowy cukier, kasztany wodne i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, oraz Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Każdy pas boczku przeciąć na pół. Owinąć jeden pasek wokół jednego kasztanowca wodnego. Zabezpieczyć drewnianą wykałaczką.
Umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut.
Podczas gdy okłady są pieczenia, w małej misce połączyć brązowy cukier, majonez i sos chili, aby sos barbecue. Po zakończeniu pieczenia okłady przenieść je (usuwając je ze smaru) do drugiego płytkiego naczynia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 10 do 15 dodatkowych minut, lub aż bekon będzie chrupiący.
Podawać na gorąco z naczynia z wykałaczkami.