Karmelowy deser jabłkowy wymaga z grubsza 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 20 porcji z 178 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Za 58 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. 74 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Mieszanka soku pomarańczowego, cierpkich jabłek, mielonego cynamonu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Caramel Apple Crisp, Caramel Apple Crisp, oraz Caramel Apple Crisp.
Instrukcje
1
W misce wymieszaj mąkę, cukier, cynamon i gałkę muszkatołową; dodaj karmelki i wymieszaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Płatków Sugar Smacks
Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Ostry w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "