Karmelowo-Gruszkowo-Sernikowy Drobiazg
Karmelowo-gruszkowo-sernikowy drobiazg może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 45 i kosztuje 44 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz fasolę waniliową i sos karmelowy fleur de Sel, ser śmietankowy, ciężką śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Karmelowe Brownie Sernik Drobiazg, Sernik Karmelowy Pekan Drobiazg, oraz Piernik Gruszka Drobiazg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, roztopić masło.
Dodać pokrojone w kostkę gruszki. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tylko zmięknie, o 8 protokół.
Dodać 1/2 szklanki sosu karmelowego, przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż gruszki będą miękkie, 5 minut. Zeskrobać gruszki na talerz i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
W małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki posypać żelatynę 2 łyżkami wody.
Odstawić, aż zmiękną, o 5 protokół. Kuchenka mikrofalowa O Dużej Mocy przez 5 sekund, aż żelatyna się stopi.
Przenieść mieszaninę żelatyny do miski i dodać serek i pozostałą 1/2 szklanki sosu karmelowego. Za pomocą miksera elektrycznego, beat ze średnią prędkością aż gładka, o 2 protokół.
W innej misce ubij 1 1/2 szklanki śmietany, aż utworzą się jędrne szczyty. Złóż bitą śmietanę do masy serowej.
Łyżka jednej czwartej musu do średniej miseczki. Wierzch z jedną czwartą gingersnaps i jedną czwartą gruszek. Powtórz warstwowanie, kończąc warstwą gruszek. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
W misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić Pozostałe 1 1/2 szklanki śmietany, aż uformują się miękkie szczyty. Na drobiazg wlać śmietanę i udekorować pokruszonymi pierniczkami.