Karmelowo-Gruszkowo-Sernikowy Drobiazg

Karmelowo-Gruszkowo-Sernikowy Drobiazg
Karmelowo-gruszkowo-sernikowy drobiazg może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 45 i kosztuje 44 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz fasolę waniliową i sos karmelowy fleur de Sel, ser śmietankowy, ciężką śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Karmelowe Brownie Sernik Drobiazg, Sernik Karmelowy Pekan Drobiazg, oraz Piernik Gruszka Drobiazg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać pokrojone w kostkę gruszki. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tylko zmięknie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
3
Dodać 1/2 szklanki sosu karmelowego, przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż gruszki będą miękkie, 5 minut. Zeskrobać gruszki na talerz i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
GruszkaGruszka
4
W małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki posypać żelatynę 2 łyżkami wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Odstawić, aż zmiękną, o 5 protokół. Kuchenka mikrofalowa O Dużej Mocy przez 5 sekund, aż żelatyna się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
6
Przenieść mieszaninę żelatyny do miski i dodać serek i pozostałą 1/2 szklanki sosu karmelowego. Za pomocą miksera elektrycznego, beat ze średnią prędkością aż gładka, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Serek śmietankowySerek śmietankowy
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
W innej misce ubij 1 1/2 szklanki śmietany, aż utworzą się jędrne szczyty. Złóż bitą śmietanę do masy serowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Serek śmietankowySerek śmietankowy
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Łyżka jednej czwartej musu do średniej miseczki. Wierzch z jedną czwartą gingersnaps i jedną czwartą gruszek. Powtórz warstwowanie, kończąc warstwą gruszek. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
W misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić Pozostałe 1 1/2 szklanki śmietany, aż uformują się miękkie szczyty. Na drobiazg wlać śmietanę i udekorować pokruszonymi pierniczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia0
Magazyn