Karmelowe ciasto latte może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 249 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz półsłodkie pieczenia czekolady, jajka, betty masło przepis ciasto mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Karmelowe Latte Bundt, Babeczki z białej czekolady Karmel Latte na Narodowy Dzień Czekolady karmelowej, oraz Lody Karmelowe Latte dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
W dużej misce, miejsce ciasto mix. W szklanej filiżance odmierzającej wymieszać 1 filiżankę ciepłej wody i 1 łyżkę granulek espresso do rozpuszczenia granulek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Mix
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Do ciasta dodać mieszankę espresso, masło i jajka. Beat z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund; zeskrobać miskę. Beat na średniej prędkości 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Mix
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Masło
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać ciasto na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec zgodnie z zaleceniami na pudełku na patelnię 13x9 cali. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
6
Tymczasem łyżka dulce de leche do średniej miski do mikrofalówki. W małej misce wymieszaj 1/2 szklanki gorącej wody, 3 łyżki granulek espresso i rum; wymieszaj z dulce de leche, aż będzie gładka. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokości 2 do 3 minut, mieszając po około 1 minucie z trzepaczką, aż do wylewania. Odstawić do czasu ostygnięcia ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De Leche
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Woda
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Poke chłodzone ciasto co 1/2 cala z uchwytem koniec drewnianej łyżki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
8
Wlać mieszaninę dulce de leche równomiernie na ciasto; rozprowadzić mieszaninę na wierzchu ciasta metalową szpatułką, aby wypełnić otwory. Uruchom nóż wokół boków patelni poluzować ciasto. Przykryć; przechowywać w lodówce 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De Leche
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
Nóż
Patelnia
9
W średniej misce, ubić ubijanie śmietany i cukru pudru na dużej prędkości, aż sztywne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Krem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Bitą śmietanę równomiernie rozprowadzić na schłodzonym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
Posypać posiekaną czekoladą. Przechowywać w lodówce.