Karmelizowany Tost Francuski Na Zakwasie
Przepis karmelizowany Tost Francuski na zakwasie jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 335 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mielony cynamon, syrop klonowy, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Dobrze sprawdza się jako niedrogi posiłek poranny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wideo: truskawki i śmietana na zakwasie francuskie tosty dla dwojga, Cynamonowy cukier na zakwasie tosty francuskie Piec z bitą śmietaną jogurtową, oraz Karmelizowane Tosty Francuskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój chleb na 8 dużych klinów.
W dużym naczyniu do pieczenia ubić jajka, maślankę, śmietanę, cukier granulowany, wanilię i cynamon.
Dodać chleb i włączyć od czasu do czasu, aż nasączone, o 15 protokół. Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Cukier przekładamy na sito o drobnych oczkach. Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj połowę chleba i kurzu obficie z cukrem cukierników; gotować, obracając i odkurzanie często z więcej cukierników " cukier, aż złoty brąz i karmelizowany, 10 do 12 protokół (dodać więcej masła do patelni, w razie potrzeby).
Przenieś francuskie tosty na blachę do pieczenia i utrzymaj ciepło w piekarniku.
Dodaj 1 więcej łyżka masła na patelni i powtórzyć z pozostałym chlebem.
Podawać z syropem klonowym.