Karmelizowany kalafior z pancettą i szpinakiem
Karmelizowany kalafior z Pancettan i szpinak może być tylko przystawka szukasz. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 267 kalorii, 8G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko szpinak, sól i pieprz, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Karmelizowana brukselka z pancettą, Fasola z Pancettanem i karmelizowaną cebulą, oraz Fasola Z Pancettanem I Karmelizowaną Cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Dodać pancetta i gotować na umiarkowanym ogniu, aż tłuszcz został renderowany, o 4 protokół. Wymieszać kalafior, cebulę, koperek i liść laurowy. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kalafior będzie miękki i rumiane, o 15 protokół.
W dużej misce wymieszaj sok z cytryny z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać kalafior i szpinak, wrzucić i podawać.