Karmelizowany Boczek
Karmelizowany boczek może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 10 i kosztuje 68 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, brązowy cukier, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Bekonowe hamburgery w / bekon - balsamiczna karmelizowana cebula, Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie na patelni Boczkowej z dodatkiem jajka na twardo, oraz Karmelizowany Boczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W płytkiej misce wymieszać brązowy cukier i cynamon. Plastry boczku zanurzyć w brązowej mieszaninie cukru, aby pokryć i ułożyć w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec 8 minut w nagrzanym piekarniku, obracając raz, aż ciemny złoty kolor. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem.