Karmelizowane Tacos z kukurydzy i czarnej fasoli z pieczoną salsą z cukinii i pieczonym Poblano Crema

Karmelizowane Tacos z kukurydzy i czarnej fasoli z pieczoną salsą z cukinii i pieczonym Poblano Crema
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Karmelizowane Tacos z kukurydzy i czarnej fasoli z pieczoną cukinią Salsan i pieczonym Poblano Crema może być ogromnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.42 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, olej, pieprz jalapeno, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis z szafy gotowanie ma 3620 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Słodki ziemniak + Chorizo Tacos z Salsanem z czarnej fasoli i pieczonym Poblano Avocado Crema, Karmelizowana kukurydza i czarna fasola Quesadillas z pieczoną salsą z cukinii, oraz Karmelizowana kukurydza i czarna fasola Huevos Rancheros z pieczoną salsą z cukinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni o dużym dnie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać kukurydzę, wrzucić i niech siedzieć gotowanie aż zwęglone, wymieszać i niech char ponownie, o 6-10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
3
Dodaj cebulę i jalapeno i saute do miękkości, o 2-3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
5
Wymieszać w czarnej fasoli, zdjąć z ognia i doprawić solą i pieprzem.Zebrać tacos przez polewa tortille z kukurydzy i czarnej fasoli następnie Salsa cukinia, pieczone Poblano crema, queso fresco i kolendry i służyć z wapna klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Queso FrescoQueso Fresco
(Handlowiec Joe'a )(Handlowiec Joe'a )
Klin WapiennyKlin Wapienny
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Dojrzały Ser Z Mleka KrowiegoDojrzały Ser Z Mleka Krowiego
Meksykańska CremaMeksykańska Crema
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn