Karmelizowane mini burgery z cebulą i serem pleśniowym
Karmelizowane mini burgery z cebulą i serem pleśniowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz mieloną polędwicę, pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Hamburgery duszone w karmelizowanym sosie z cebuli, grzybów i sera pleśniowego, Hamburgery z kurczaka z karmelizowaną szalotką i serem pleśniowym, oraz Bułeczki z serem pleśniowym i karmelizowaną cebulą.
Instrukcje
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę do patelni; płaszcz cebuli z gotowania sprayu. Gotować 15 minut, często mieszając, do miękkości i rumiane.
Zdjąć patelnię z ognia. Drobno posiekać 1/4 szklanki cebuli i umieścić w średniej misce, zastrzegając pozostałą cebulę na patelni.
Dodaj sól, pieprz, i wołowina do karmelizowanej cebuli w misce; dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę wołowiny na 8 równych porcji, kształtując każdy w 1/4-cala grubości patty.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Placki umieścić na patelni grillowej. Grill 3 minuty z każdej strony, aż termometr zarejestruje 160 lub do pożądanego stopnia doness.
Umieść majonez i ser pleśniowy w robocie kuchennym; procesuj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Rozprowadzić mieszankę sera pleśniowego równomiernie na dolnych połówkach bułek.
Umieścić 1 patty na dolnej połowie każdej bułki. Top paszteciki równomiernie z rukolą, plastry pomidora, i pozostałą karmelizowaną cebulą; przykryć wierzch bułki.