Karmelizowane-bananowe tartaletki z słodko-gorzkim sosem czekoladowym
Karmelizowane-bananowe Tartlets z Bittersweet Chocolate Port Sauce może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłą wodę, słodko-gorzki SOS czekoladowo-Porto, lody waniliowe premium i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Karmelizowane-bananowe tartaletki z słodko-gorzkim sosem czekoladowym, Karmelizowana Tarta Bananowa Z Słodko-Gorzkim Sosem Czekoladowym, oraz Karmelizowane gruszki, kozi ser i czekoladowe tartaletki.
Instrukcje
1
Za pomocą miksera elektrycznego, pokonać pierwsze 6 składników w średniej misce do mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać mąkę; ubijać, aż utworzą się wilgotne grudki. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć w plastik; schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
3
Rozgrzej piekarnik do 177°. podziel ciasto na 6 równych kawałków. Naciśnij 1 kawałek równomiernie na dole i w górę strony każdego z sześciu 4 1/2-cala średnicy tartlet patelnie z wyjmowanymi DNA.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Piec Skórki, aż głęboki złoty kolor i gotowane przez, o 25 protokół. Chłodne skórki całkowicie w patelniach na stojaku. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Roztopić 2 łyżki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż zacznie brązowieć.
Dodaj połowę bananów na patelni w jednej warstwie; gotować, aż banany brązowy na dnie, o 45 sekund. Za pomocą cienkiej szpatułki obrócić plastry; posypać równomiernie 1/4 szklanki cukru bananami. Gotować, aż cukier rozpuści się i zmieni kolor na złoty, od czasu do czasu wirując patelnię, o 3 protokół. Obrócić plastry banana; dodać 3 łyżki ciepłej wody i kontynuować gotowanie, aż karmel lekko zgęstnieje, wirując patelnię, o 2 protokół. Ułóż plastry banana w każdym z 3 skórek tartlet; łyżka karmelu z patelni nad. Wyczyść patelnię, a następnie powtórz procedurę z pozostałym masłem, bananami, cukrem i wodą. (Można przygotować 2 godziny wcześniej.