Karmelizowana Wieprzowina Na Sałacie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać karmelizowaną wieprzowinę na sałacie spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,03 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cukier, wodę, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Okłady Z Sałaty Wieprzowej, Okłady Z Sałaty Wieprzowej, oraz Okłady Z Sałaty Wieprzowej Mu Shu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić cukier w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu; gotować 5 minut lub do złotego koloru (nie mieszać).
Dodaj wodę i sos rybny (mieszanina rozpryskuje); usuń z ognia.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na dużej patelni pokrytej sprayem do gotowania na dużym ogniu.
Dodać wieprzowinę i gotować 4 protokół lub aż rumiane ze wszystkich stron.
Usuń wieprzowinę z patelni. Wymieszać bulion na patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Powrót wieprzowiny na patelnię; dodać mieszaninę karmelizowanego cukru, czarny pieprz, i cynamon, i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny lub aż wieprzowina będzie miękka.
Wyjąć z patelni i ogrzać.
Rozgrzać 1/2 łyżeczki oleju na patelni; dodać zieloną cebulę. Smażyć 2 protokół lub do lekko rumiane.
Dodaj do mieszanki wieprzowej; utrzymuj ciepło.
Połączyć rozdrobnioną sałatę, ocet ryżowy, bazylia, i kolendra w dużej misce, i wrzucić dobrze.
Podawać mieszankę wieprzową na mieszance sałaty.