Karmelizowana Crostata Z Dyni

Karmelizowana Crostata Z Dyni
Karmelizowany Crostatan z dyni to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 591 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz koszerną sól, cukier puder, lodowatą wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Dynia i ricotta Crostata, Karmelizowane Nasiona Dyni, oraz Ciasto z dyni i karmelizowanymi orzechami pekan.

Instrukcje

1
Zamrozić 1 szklankę masła 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
2
Mąka impulsowa, 1/4 szklanki drobnego cukru i sól w robocie kuchennym 2 lub 3 razy lub do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodać masło; pulsować 15 razy lub aż mieszanina jest kruchy. Po uruchomieniu procesora dodaj 1/4 szklanki wody z lodem przez zsyp żywności. Proces 10 sekund lub tylko do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MasłoMasło
4
Obróć ciasto na arkusz folii aluminiowej; kształt W 7-calowy Okrągły. Przykryć szczelnie i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Na dużej, płytkiej patelni umieścić połówki dyni, przyciąć bok w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec w 500 przez 20 do 25 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z piekarnika i ostudzić w dotyku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć miąższ, rezerwując 6 filiżanek.
9
Stopić 1/4 Puchar masła w ciężkiej patelni; dodać 2 szklanki cukru, i gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż cukier topi się i zamienia głęboki złoty kolor. Ostrożnie wymieszać miąższ dyni (mieszanina będzie grudkować, ale stanie się gładka podczas dalszego gotowania); gotować, ciągle mieszając, aż mieszanina będzie gładka. Wymieszać łyżką do miski; schłodzić 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Rozwałkuj ciasto na owal o wymiarach 18 na 15 cali na mące; ostrożnie przenieś na blachę do pieczenia (ciasto jest bardzo delikatne). Łyżka mieszaniny dyni na ciasto, pozostawiając 2-calową granicę. Delikatnie podnieś obramowanie i złóż nadzienie, plisowanie ciasta w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
11
Piec w 450 przez 18 do 22 minut lub aż skorupa będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Ciepłą tartę posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
13
Podawać z sosem karmelowym, kremem Nanci Courtney ' s Anglaise i bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn