Karmelizowana cebula i boczek kanadyjski
Karmelizowana cebula i boczek kanadyjski warstwy wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 292 kalorie, 20g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś pikantną brązową musztardę, cebulę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Spróbuj Karmelizowana cebula i boczek kanadyjski, Karmelizowana tarta z cebulą i boczkiem kanadyjskim, oraz Canadian-bacon strat dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, i smażyć 4 protokół. Zmniejszyć ogień; gotować 10 minut lub aż złoty kolor, mieszając od czasu do czasu.
Dodać paprykę; gotować przez 1 minutę.
Zdjąć z ognia; wymieszać z boczkiem.
Ułóż 3 filiżanki chleba w 11 x 7-calowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania; top z połową mieszanki cebuli. Powtórz warstwę z pozostałą mieszaniną chleba i cebuli.
W średniej misce połączyć mleko i 5 kolejnych składników (mleko przez jajka); dobrze wymieszać trzepaczką.
Wlać masę jajeczną na masę chlebową, a następnie wymieszać z serem. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin lub na noc.
Odstawić zapiekankę na 30 minut w temperaturze pokojowej. Odkryć i piec w 375 przez 40 minut lub do złotego koloru.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.