Kardamon Lee ' s Cake

Kardamon Lee ' s Cake
Kardamon Lee ciasto może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 375 kalorii, 2G białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ciastka z masłem, cukier, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 17 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ciasto Kardamonowe, Ciasto Z Kardamonem Pomarańczowym, oraz Ciasto Kardamonowo-Szafranowe.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz śmietanę, kakao w proszku, cukier, nasiona kardamonu i sól. Mikserem elektrycznym lub ubijaj, aż śmietana uformuje sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KardamonuNasiona Kardamonu
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W talerzu ciasta lub szerokim, płytkim naczyniu połącz mleko i wino. Krótko zanurz ciastka w mieszaninie mleka i wina, około 5 sekund, a następnie ułóż w jednej warstwie na patelni o wymiarach 9 na 13 (około 18 ciastek na warstwę). Za pomocą przesuniętej szpatułki rozprowadź 1/4 bitej śmietany cienką, równą warstwą na ciastkach, uważając, aby nie rozerwać warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
3
Powtórzyć z trzema warstwami herbatników i bitą śmietaną, przykryć folią i przechowywać w lodówce przez cztery godziny (lub do nocy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Podawać schłodzone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn