Kardamon i pomarańczowe bułeczki z " domowej zimy

Kardamon i pomarańczowe bułeczki z "Home Made Winter" mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. 120 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 1 godzina. Mieszanka wody z kwiatu pomarańczy, miód, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ser Brousse z " domowej zimy, Vol-au-Vent wypełniony kremowym selerem i grzybami z ' Home Made Winter, oraz Nakrapiana Sałatka z komosą ryżową, porem, boczkiem i trybulą z " Home Made Winter dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić bułeczki: mąkę, cukier i sól przesiać do miski.
Pokrój masło na małe kawałki i dodaj je do mieszanki mąki; użyj widelca do pracy mieszaniny na kruche ciasto.
Dodaj mleko, marmoladę i kardamon. Szybko i lekko wyrobić masę na gładkie ciasto. Nie ugniataj zbyt długo, bo bułeczki będą twarde.
Na lekko posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości 2 cm. Za pomocą noża lub szklanki do picia Wytnij 1 1/2 cala (6 cm) naboi.
Umieść je na blasze wyłożonej pergaminem. Przerzuć resztki i wytnij więcej rund.
Niech bułeczki stoją na 15 minut przed pieczeniem, lub zrobić je na noc przed i niech odpocząć w chłodnym miejscu.
Rozgrzej piekarnik do temperatury 240°C (450°F). To jest gorące!
Piec bułeczki przez 12 do 15 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Zrobić glazurę: w rondlu podgrzać marmoladę z 2 łyżkami wody, wymieszać kardamon, a następnie wcisnąć mieszaninę przez sito do miski.
Posmaruj bułeczki syropem i posyp skórką pomarańczową.
Zrobić krem: wsypać wodę z kwiatu pomarańczy i miód do mascarpone i ubijać, aż będzie przewiewny.
Bułeczki podawać z kremem mascarpone.