Karczochy Faszerowane Serem
Ser nadziewany karczochy wymaga około 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 248 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,52 USD za porcję. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz karczochy, pieprz, ser gouda i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 58%. Spróbuj Karczochy Nadziewane Serem, Nadziewane Karczochy Z Kaparami I Serem Pecorino, oraz Piersi z kurczaka nadziewane karczochami cytryną i kozim serem podobnych receptur.
Instrukcje
Używając ostrego noża, wyrównaj dno każdego karczocha i wytnij 1 w. od góry. Za pomocą nożyczek kuchennych odcinaj końcówki zewnętrznych liści.
Umieść w Koszyku parowym; umieść w dużym rondlu ponad 1 cal. wody. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i parować przez 20-25 minut lub do momentu, gdy liście w pobliżu środka łatwo się wyciągną.
Łyżką ostrożnie zeskrobać rozmyte części środkowe karczochów i wyrzucić.
W małej misce połączyć bułkę tartą, ser, boczek i pieprz.
Dodać olej; dobrze wymieszać. Delikatnie rozłożyć liście karczocha; wypełnić mieszaniną okruchów chleba.
Miejsce w 8. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Piec bez przykrycia, w temperaturze 350° przez 10-15 minut lub do momentu lekko zrumienienia nadzienia.