Karczochy dziecięce i kiełbasa Rigatoni
Dziecko karczochy i kiełbasa Rigatoni może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 565 kalorii, 22g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.13 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, cebuli, kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rigatoni Z Kiełbasą, Karczochami I Szparagami, Rigatoni z karczochami, czosnkiem i oliwkami, oraz Karczochy Pieczone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odłam i wyrzuć liście karczocha aż do bladozielonych, delikatnych liści wewnętrznych.
Odciąć i wyrzucić cierniste końcówki. Wykończenia DNA. Ćwierć karczochy (będą odbarwiać). Wytnij i odrzuć rozmyte centra. Wypłukać i osuszyć karczochy.
Przyciąć i odrzucić łodygi i wszelkie posiniaczone części kopru włoskiego. Opłukać koper włoski i cienko pokroić w poprzek.
W patelni 5-do 6-quart na średnim ogniu, często mieszać kiełbasy, rozbijając mięso łyżką, aż do brązowego, około 10 minut.
Dodaj karczochy, koper włoski, cebula, nasiona kopru włoskiego, czosnek, i papryka na patelni. Mieszać często, aż cebula kuleje, o 10 protokół.
Wlać wino, bulion i śmietanę na patelnię. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż karczochy są miękkie po przekłuciu, o 10 protokół.
Tymczasem, gotować makaron w 4 ćwiartki wrzącej wody do miękkości do ugryzienia, 10 do 12 protokół.
Makaron odsączyć, włożyć do miski i polać sosem z karczocha.
Oferuj ser i sól, aby dodać do smaku.