Crullers
Crullers może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 221 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz olej roślinny, mąkę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Domowe Crullery, Francuscy Crullerzy, oraz Pomarańczowo-Szkliwione Crullery dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wodę, masło, cukier i sól w dużym rondlu i doprowadzić do wrzenia toczenia na średnim ogniu. Natychmiast wyjąć z ognia, dodać całą mąkę na raz i mocno mieszać drewnianą łyżką, aż cała mąka zostanie włączona, około 30 do 60 sekund. Powrót patelni do ognia i gotować, mieszając, odparować część wilgoci, o 2 protokół.
Zeskrobać mieszaninę do stojącego miksera wyposażonego w przystawkę łopatkową (lub użyć miksera ręcznego lub wymieszać ręcznie) i wymieszać ze średnią prędkością. Po uruchomieniu miksera i dodaniu 1 jajka na raz, dodaj 3 jajka, zatrzymując się po każdym dodaniu, aby zeskrobać boki miski.
Mieszaj, aż ciasto będzie gładkie i błyszczące, a jajka zostaną całkowicie włączone. Ciasto powinno być grube, ale powinno spadać powoli i równomiernie z ubijaków, gdy podnosisz je z miski. Jeśli ciasto nadal przylega do ubijaczy, dodaj kolejne jajko i wymieszaj, aż do całkowitego włączenia.
Wyłożyć arkusz papieru pergaminem. Za pomocą worka z ciastem wyposażonego w końcówkę gwiazdki (użyj dużego rozmiaru, jak #12), wymieszaj ciasto na patelnię z blachy w rzędach po 2 pierścienie o średnicy 1/2 cala. Zamrozić je na 30 minut, aby ułatwić ich odbiór.
W międzyczasie zrobić glazurę: wymieszać cukier puder i mleko w małej misce.
Wlać olej roślinny do dużego garnka na głębokość 2 cali i podgrzać do 325 stopni F. pracując partiami, podnieś kółka ciasta z blachy i ostrożnie wsuń je do oleju. Smażyć, obracając raz, aż lekko rumiane.
Spuścić crullers na brązowej papierowej torbie; następnie zanurzyć je całkowicie w szkliwo.
Niech crullers ostygnie i ustawić przed podaniem.