Ciasto Pina Colada to Wegetariańskie deser. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 1007 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz sok ananasowy, masło, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Pina Colada, Ciasto Pina Colada, oraz Ciasto Pina Colada dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj ciasto: za pomocą wykałaczki Wyłuskaj otwory na wszystkich szczytach 2 warstw ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat Masła
2
Posmaruj ciasta sokiem ananasowym, pozwalając mu zanurzyć się w otworach; odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
3
Dodać nadzienie: doprowadzić suszony ananas, sok ananasowy, śmietanę z kokosa i 1/2 szklanki wody do gotować na wolnym ogniu w średnim rondlu na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż suszony ananas będzie miękki, a płyn zmniejszy się do gęstego syropu, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Kokosowy
Suszony Ananas
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Ostudzić, a następnie rozgnieść masher ziemniaczany zrobić masywny dżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
5
Dodać lukier: Beat masło i sól w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż gładkie i puszyste, 1 do 2 protokół. Stopniowo ubijaj cukier cukierniczy, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Rożek Cukru Lodowego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Ułóż 1 warstwę ciasta na talerzu; rozprowadź nadzienie ananasowe na wierzchu, zatrzymując się około 1/2 cala od krawędzi. Wierzch drugą warstwą ciasta i delikatnie docisnąć. Całość przykryć lukrem kokosowym. Top z prażonym kokosem i suszonym ananasem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Ananas
(kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Rożek Cukru Lodowego
Posypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło dwa 9-calowe okrągłe patelnie ciasto i linii DNA z pergaminem papieru; masło pergamin i kurzu patelnie z mąką, tapping się nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Wymieszać 3 szklanki mąki, proszku do pieczenia i soli w misce do połączenia. Beat 2 kije masło i cukier w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół. Zmniejsz prędkość miksera do średniej; ubijaj jajka, po jednym na raz, skrobając misę w razie potrzeby. Beat in the vanilla. (Mieszanina może wyglądać rozdzielone w tym momencie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Wymieszaj 1/2 szklanki wody ze śmietaną w płynnej miarce lub misce. Ubić mieszaninę mąki do mieszaniny masła w 3 partiach, naprzemiennie z mieszaniną śmietany, zaczynając i kończąc na mące, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali