Karczochy duszone z fasolką szparagową i boczkiem
Jeśli 2,43 zł za porcję spada w budżecie, karczochy gotowane na wolnym ogniu z fasolką szparagową i boczkiem może być niesamowite jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 343 kalorie, 5G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać karczochy serca, boczek, liść laurowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karczochy i fasola szparagowa, Fasolka szparagowa z boczkiem, oraz Fasolka szparagowa z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Dodać boczek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż tłuszcz jest renderowany, o 3 protokół.
Dodać cebulę, marchew i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa są lekko zmiękczone, o 4 protokół.
Dodać wodę, wino, sok z cytryny, liście tymianku i liść laurowy, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż cebula i marchew będą miękkie, o 10 protokół.
Dodać fasolkę szparagową i karczochy, przykryć i gotować do miękkości, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Wyrzucić liść laurowy.
Dodać natkę pietruszki i przenieść do misek.
Podawać z mżawką oliwy z oliwek.