Jeśli masz około 45 minut do spędzenia w kuchni Grzyby Nadziewane karczochami Szpinakowymi mogą być świetne bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 35. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 4G tłuszczu i w sumie 50 kalorii. Za 32 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Mieszanka śmietany, soli czosnkowej, majonezu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak spektakularny wynik spoonacular 25%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Szpinak Karczoch Nadziewane Grzyby, Pieczarki nadziewane szpinakiem i karczochami, oraz Szpinak Karczoch Nadziewane Grzyby.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400°. W małej misce ubij serek śmietankowy, majonez i śmietanę. Dodaj karczochy, szpinak, ser mozzarella, 3 łyżki parmezanu i sól czosnkową.
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na nadziewane grzyby. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Masia de la Luz Cava Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.