Karczoch, Por i Ragout grochu na tosty
Karczoch, Por i Ragout grochu na tosty jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 4,64 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 18g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Dobrze sprawdza się jako chleb. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 57%. Spróbuj Kaczka Confit z Ragoutem z Pora ziemniaczanego, Ryba pieczona na pieczarkach-Ragout z Pora, oraz Grzyby, biała fasola i Por Ragoût dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wodę z sokiem z cytryny. Pracując z 1 karczochem na raz, odetnij łodygę do 1 cala podstawy; oderwij łodygę.
Usuń dolne liście i twarde zewnętrzne liście, pozostawiając delikatne serce i dno.
Karczoch pokroić wzdłuż na ćwiartki.
Usuń rozmyty Ostropest od dołu za pomocą noża.
Umieść karczoch w wodzie cytrynowej. Powtórz procedurę z pozostałymi karczochami.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj por, i smażyć 4 protokół.
Dodaj karczochy, i smażyć 2 protokół. Wymieszać z winem; gotować, aż płyn odparuje.
Dodać bulion, pietruszka, estragon, pieprz, i sól; zmniejszyć ogień, i gotować 2 protokół.
Posypać mąką, wymieszać z groszkiem i gotować 2 minuty.
Połączyć śmietanę i musztardę; wymieszać z mieszanką warzywną. Łyżka mieszanki warzyw na tosty.