Karczoch Orzo Pilaf
Karczoch Orzo Pilaf może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 94 centów za porcję. Mieszanka bulionu warzywnego, parmezanu, pora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pilaw Orzo z pieczarkami, Orzo-Brokułowy Pilaf, oraz Pilaf Brokułowy Orzo.
Instrukcje
W dużej patelni nonstick, saute por i orzo w oleju przez 3 minuty lub aż por będzie miękki.
Dodać bulion, wodę i włoską przyprawę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 15 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy. Wymieszaj karczochy i parmezan.