Karaiby wieprzowina z masłem groszek wrzucić

Karaiby wieprzowina z masłem groszek wrzucić
Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Karaiby wieprzowina z masłem groszek wrzucić może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 30g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.76 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz polędwicę wieprzową, pietruszkę, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni środkowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Pork Linguine Toss, Smart Pork-Pasta Toss, oraz Caribbean Pork Bowl dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Usuń srebrną skórę z polędwicy, pozostawiając cienką warstwę tłuszczu. Rub 1 Łyżka. oliwa z oliwek, 1/2 łyżeczki. sól i 1 łyżka. Karaiby przyprawa nad polędwicą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
SólSól
3
Polędwica grillowa, przykryta pokrywą grilla, 10-12 minut z każdej strony lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję 15
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjąć z grilla i odstawić na 5 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
W międzyczasie, doprowadzić groszek masło i wodę przykryć do wrzenia w 3-qt. rondel na dużym ogniu; zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu 25 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Połączyć groszek, kolejne 6 składników, a pozostałe 2 łyżki. oliwa z oliwek i 1 łyżeczka. sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
GrochGroch
SólSól
7
Podawać z pokrojoną wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina

Polecane wino: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Gewurztraminer, Pinot Gris i Riesling są doskonałym wyborem na Karaiby. Będziesz chciał zdecydować się na wina z odrobiną słodyczy, gdy mamy do czynienia z pikantnymi daniami karaibskimi. Serwuj te wina schłodzone, aby były jeszcze bardziej orzeźwiające. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Gewurztraminer. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
Zind-Humbrecht Gewurztraminer
Zind-Humbrecht Gewurztraminer
Nos jest bardzo ostry, pokazując wiele egzotycznych aromatów, róż i przypraw, wyraźnie również pod wpływem wapiennych winnic z Wintzenheim. Podniebienie wykazuje zaskakującą strukturę i suche wykończenie. Winogrona były bardzo zdrowe, więc fermentacja była stabilna i prawie kompletna, co pasuje do tego stylu Gewurztraminer. Jest już dość otwarty, ale skorzysta z odrobiny czasu w butelce.Ten styl Gewurztraminer będzie idealny do grillowanej ryby lub białego mięsa, bardzo dobrze komponuje się z wędzonymi potrawami, azjatyckimi przepisami i wszystkim, co może być skomplikowane z winami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn