Karaiby Sum Z Mango-Salsa Z Czarnej Fasoli

Karaiby Sum Z Mango-Salsa Z Czarnej Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Karaiby Sum z Mango-Salsan z czarną fasolą. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i pescatariański przepis ma 231 kalorii, 29g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni środkowoamerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól, filety z Suma i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karaiby czarna fasola z salsą Mango, Sunny Caribbean Black Bean and Mango Dip, oraz Karaiby czarna fasola Sałatka Mango z sosem pomarańczowo-imbirowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filety posypać równomiernie przyprawą i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa JerkPrzyprawa Jerk
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Roztopić masło z olejem w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać filety, i gotować 6 do 8 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Podawać natychmiast z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
4
Dekorować, w razie potrzeby.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W21 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn