Karaiby grillowana pierś z kurczaka z salsą ananasową

Karaiby grillowana pierś z kurczaka z ananasem Salsan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 254 kalorie, 33g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni środkowoamerykańskiej. Jeśli masz 2 paprykę, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Jogurt grillowana pierś z kurczaka z ananasem pieczona Salsa z czerwonej papryki, Grillowana Karaiby wieprzowina z salsą ananasową, oraz Karaiby Grillowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz marynatę wymieszać z wodą, olejem i octem w szklanym naczyniu lub dużej samozamykającej się plastikowej torbie.
Dodać kurczaka, obracając płaszcz ze wszystkich stron. Marynować w lodówce 30 minut, lub dłużej dla dodatkowego smaku.
Rozgrzej grill lub patelnię grillową do średniej. Kurczak gotować 4-5 minut na stronie lub aż do zrobienia, fastrygowanie z pozostałą marynatą w połowie gotowania, w razie potrzeby. Wyrzucić resztki marynaty.
Plastry czerwonej cebuli natrzeć lub posmarować oliwą z oliwek; doprawić solą i pieprzem. Grilluj na średnim ogniu 3-4 minuty na stronę.
W średniej misce połącz składniki salsy.
Podawać kurczaka na szczycie grillowanej czerwonej cebuli plastry; top z salsą.