Kapusta z cukinią i sezamem
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Kapusta z cukinią i sezamem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, pastę chile, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Sałatka z kapusty i sezamu, Paluszki z kurczaka miodowo-Teriyaki z sezamem z makaronem celofanowym sezamowym i groszkiem, oraz Brokuły Z Sezamem.
Instrukcje
Toast nasiona sezamu na dużej patelni na średnim ogniu 3 minut lub aż lekko rumiane, potrząsając patelni często.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać cukinię; gotować 3 minuty lub do miękkości, często mieszając.
Dodać kapustę i kolejne 4 składniki (kapusta przez paprykę). Przykryć, zmniejszyć ogień do medium, i gotować 6 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; w razie potrzeby wymieszać nasiona sezamu i miętę.