Kapusta smażona z Chorizo i chrupiącym czosnkiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać smażone jarmuż z Chorizo i chrupiący czosnek spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 202 kalorie, 10g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.33 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz chorizo, olej roślinny, jarmuż lacinato i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kapusta Smażona Z Czosnkiem, Delikatna kapusta smażona z chipsami czosnkowymi, oraz Kapusta Smażona Z Czosnkiem, Szalotką I Kaparami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pracując partiami, ułóż jarmuż i pokrój poprzecznie na cienkie (około 1/4 cala szerokości) strzępy.
Ułóż talerz ręcznikiem papierowym; odstaw na bok.
Rozgrzać olej w dużej (12-calowy) nonstick patelni na średnim ogniu, aż migocze.
Dodać czosnek i tosty, mieszając często do złotego koloru (około 2 minut).
Przełożyć łyżką szczelinową na talerz. Usunąć olej.
W tej samej patelni, gotować chorizo na średnim ogniu, aż rumiane (2 protokół).
Odcedzić wszystko, ale 1/2 tłuszczu łyżka stołowa z patelni.
Dodać jarmuż (w garści) i wrzucić, aż tylko zwiędnie i jasnozielony (około 3-4 minut).
Dodać wodę i sól i gotować na wolnym ogniu, częściowo przykryte, aż jarmuż jest po prostu miękkie (6-10 minut).
Posypać chrupiącym czosnkiem; podawać.