Kapusta Slaw

Kapusta Slaw
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Kapusta Slaw może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka kapusty, cukru, nasion selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Kapusta Slaw, Kapusta Czerwona Slaw, oraz Dwubarwna Sława.

Instrukcje

1
Połączyć kapustę, zielony pieprz, cebula, marchew, i cukier, dobrze mieszając; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
KapustaKapusta
MarchewMarchew
CebulaCebula
CukierCukier
2
Pozostałe składniki połączyć w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlać mieszaninę kapusty; wrzucić i schłodzić 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
4
Odcedzić przed podaniem.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn