Kapusta Pekińska Marynowana

Kapusta Pekińska Marynowana
Przepis marynowana kapusta pekińska może zaspokoić Twoje Chińskie pragnienie w okolicy 30 minut. Jedna porcja zawiera 954 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.03 za porcję. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Mieszanka octu ryżowego, papryki chili, pieprzu syczuańskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chińska Pikantna Marynowana Kapusta Napa, Słodko-kwaśny kurczak BBQ z marynowaną kapustą pekińską i marchewką, oraz Marynowana Chińska Fasola Długa dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Świeże, czyste i mocne owoce.Doskonale pasuje do owoców morza, zwłaszcza przegrzebków i każdej pięknie pikantnej azjatyckiej potrawy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia61
Magazyn