Kapusta Kremowa
Kremowa kapusta może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, bułka tarta, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowa kapusta i kiełbasa, Kremowa Zupa Kapuściana, oraz Kremowa Marzycielska Kapusta dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, przynieść 1 w. wody i kapusty do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 3-5 minut lub aż ostry-przetargu; odcedzić.
Na patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż chrupiące.
Wyjąć do ręczników papierowych; odcedzić, zastrzegając 1 łyżka kapieli. Mąkę, sól, paprykę i pieprz wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji; stopniowo dodawać mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub aż zgęstnieje.
Kapustę ułożyć w niełuskanym 1-qt. naczynie do pieczenia. Top z sosem.
Na wierzch posypać bułką tartą i boczkiem.
Piec w temperaturze 400° przez 15 minut lub aż do ogrzania.