Kapusta Indyjska Przyprawiona

Kapusta Indyjska Przyprawiona
Przepis przyprawiony kapusta Indyjska jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 67 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 62 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pastę czosnkową, sól, pastę imbirową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kapusta Indyjska z daktylami, Kapusta Pappu-South Indian Style Cabbage Dal-kapusta s, oraz Zielona Kapusta Indyjska dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Aichenberg Premium Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Premium Gruner Veltlinern firmy Aichenberg to rodzinny austriacki przysmak. Ma aromaty świeżych owoców i pikantności, z nutami tropikalnych owoców i pieprzu. Świeżość w smaku daje smaki zielonych jabłek, które są trwałe i pakować poncz na finiszu. To wino dobrze pasuje do białego mięsa, ryb, serów i włoskich potraw, takich jak pizza i makarony.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Magazyn