Kapusta i jabłko Slaw

Kapusta i jabłko Slaw
Kapusta i jabłko Slaw może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 267 kalorii, 2G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę, nasiona selera, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jabłko Kapusta Slaw, Jabłko-Kapusta Slaw, oraz Jabłko i czerwona kapusta Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć zielone i czerwone kapusty; odstawić. W średniej misce wymieszać majonez, śmietanę, ocet, nasiona selera, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KapustaKapusta
OcetOcet
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj plasterki jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
3
Zalać kapustę i wrzucić delikatnie, aż będzie pokryta. Przykryć i schłodzić 1 godzinę lub dłużej. Podawać, łyżką do salaterek i posypać natką pietruszki (w razie potrzeby).
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn