Kapusta Duszona
Duszony jarmuż może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 123 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka bulionu z kurczaka o niższej zawartości sodu, ząbki czosnku, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 92%. Spróbuj Kapusta Duszona, Kapusta Duszona, oraz Kapusta Duszona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń liście jarmużu z twardych łodyg. Odrzuć łodygi; grubo posiekaj liście. Dobrze spłucz w durszlaku, pozostawiając wodę na liściach.
Rozgrzać olej na dużej patelni na małym ogniu.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż będzie złoty i aromatyczny (3-4 minuty).
Przenieść czosnek do naczynia i rezerwy.
Rozgrzej olej na średnim ogniu, a następnie dodaj jarmuż i bulion. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż jarmuż będzie miękki (3-4 minuty). Doprawić solą i pieprzem.
Przekładamy na półmisek i w razie potrzeby polewamy czosnkiem i parmezanem.