Kandyzowane Placki Owocowe
Kandyzowane placki owocowe mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 64. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 43 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz kandyzowanego ananasa, mąkę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 17%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Lekki Kandyzowany Keks Owocowy, Pecan Fruitcake Squares (Lub Dowolny Orzech, Który Wolisz), oraz Biały owocnik: lekki owocnik Nanna Jepson podobnych receptur.
Instrukcje
Kolejka 8. kwadratowe naczynie do pieczenia z pergaminem, pozwalając końcom rozciągać się po bokach patelni; nasmarować i odstawić.
W dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Dodaj daktyle, ananasa i wiśnie; wrzucić do płaszcza. W małej misce ubić jajko, brązowy cukier i wanilię do zmieszania; wymieszać z mieszaniną owoców. Wymieszać z orzechami pekan. Mocno wcisnąć do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w temperaturze 325° przez 35-40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, a wierzch jest złoty. Schłodzić na patelni przez 10 minut. Za pomocą papieru pergaminowego przenieś do stojaka drucianego.
Usuń papier; całkowicie schłodzić ciasto owocowe.
Używając ząbkowanego noża, pokrój na 1-in. kwadraty. Przechowywać w szczelnym pojemniku.