Kandyzowane Peelingi Kumkwatowe
Kandyzowane peelingi Kumkwatowe to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz peelingi kumquat, wodę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 35 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kandyzowane Skórki Cytrusowe, Tagliatelles I Obierki Warzywne, oraz Kentucky Corpse Reviver z peelingów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni z sosem ułożyć Skórki kumkwatu i zalać wodą; doprowadzić do wrzenia, odcedzić. Przykryć wodą i ponownie zagotować.
Wymieszać cukier i 1/4 szklanki wody w osobnej patelni sosu i doprowadzić do wrzenia; dodać skórki, zmniejszyć ogień do średniej-niskiej, i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Peelingi przenieść na papier woskowany i pozostawić do wyschnięcia, 8 godzin lub na noc.