Kandyzowane Jabłka I
Kandyzowane jabłka mogę być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Za 86 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 1g tłuszczu i w sumie 396 kalorii. Ten przepis służy 8. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. 24 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jeśli masz pod ręką wodę, cukier, cukierki cynamonowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 15%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Jabłka Kandyzowane, Jabłka kandyzowane II, oraz Cynamonowe Kandyzowane Jabłka.
Instrukcje
Włóż drewniany kij rzemieślniczy w spód każdego jabłka. Posmaruj blachę do pieczenia masłem i odstaw na bok.
Połącz cukier, syrop kukurydziany i wodę w ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Podgrzewaj bez mieszania do 270 do 290 stopni F (132 do 143 stopni C) lub do momentu, gdy niewielka ilość syropu wrzucona do zimnej wody utworzy twarde, ale giętkie nitki.
Zdejmij z ognia i mieszaj cukierki i barwniki spożywcze, aż się wymieszają.
Trzymając każde jabłko za kij, szybko Zakręć w syropie, przechylając patelnię, aby przykryć jabłko. Wyciągnij z syropu, obracając, aby krople przylegały do jabłka.
Umieść jabłka na przygotowanej blasze do pieczenia, aby całkowicie ostygły.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na cukierki jabłkowe. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.