Kanapki ze stekiem i arbuzową rzodkiewką

Kanapki ze stekiem i arbuzową rzodkiewką
Kanapki ze stekiem i arbuzową rzodkiewką wymagają ok. 40 minut od początku do końca. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 40. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, arbuza rzodkiewki, szczypiorek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Kanapki ze stekiem z rzodkiewką i cebulą, Arbuzowa Sałatka Z Rzodkiewki Z Awokado Vinaigrette, oraz Sałatka z kapusty z szybko marynowaną arbuzową rzodkiewką.

Instrukcje

1
Umieść olej, czosnek i stek w średniej misce i obróć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Marynować 20 minut w temperaturze pokojowej.
3
Masło wymieszać ze szczypiorkiem, odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
4
Przygotować grill do wysokiej temperatury (450 do 550). Grilluj mięso, obracając raz, aż pojawią się znaki grilla i mięso będzie gotowane tak, jak lubisz, 8 minut dla średnio rzadkich. Przykryć folią i odstawić na 10 minut, a następnie pokroić cienko w poprzek ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Jedną stronę kromek chleba posmarować masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
6
Warstwa 4 plastry z rukolą, kilka plastrów stek i plastry rzodkiewki. Top z pozostałych kromek chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek W PlastrachStek W Plastrach
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnice proweniencji Napa Valley Merlot z oceną 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn